İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir açıklama yaptı. Açıklama şöyle:
"Türk ulusunun kayıtsız şartsız bağımsızlık ve egemenliğini ilan ettiği 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz.
 30 Ağustos, birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun adıdır… Türkiye’nin bağımsızlığını resmi olarak tescil ettiği; özgür, laik ve demokratik geleceğimizin kıvılcımının yandığı gündür.

Tarihe altın harflerle yazılan bu zafer, genci yaşlısı, kadını erkeği bir milletin neler yaşadığını, karşılaşılan tüm engellerin nasıl bir azimle aşıldığını bize bir kez daha hatırlatırken, her koşulda başarabileceğimize olan inancımızı artırıyor.

Bugün de bizler geleceğimizi daha parlak bir şekilde inşa etmeyi, şanlı tarihimizden ilham alarak, aynı inanç ve kararlılıkla el ele vererek başarabiliriz.
Bu yolda Ulu Önderin ilke ve devrimleri önümüzü her zaman aydınlatacak, bizlere güç verecektir. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla, gazilerimizi minnetle anıyorum.

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun..."

Kaynak: Haber Merkezi