İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Eski İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar partisinden istifa ettiğini, “Benim için sözün bittiği yerdeyim" diyerek duyurdu.

Türkiye'nin ihtiyacı olan...

Ulupınar'ın açıklaması şu şekilde:

"Artık daha fazla söylenecek söz kalmadı. İYİ Parti, benim için sözün bittiği , kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir hal aldı.  Bu nedenle Kurucular Kurulu üyesi olduğum İYİ Parti'den istifa ediyorum.

Demokrat Parti'yle başlayan, Adalet Partisi ve Doğru Yol Partisi'yle siyasete damga vuran merkez sağdır ve Türkiye'nin ihtiyacı olan merkez sağ bir partinin varlığıdır. Siyasetin uç noktalarına savrulmuş, yüzde 1-2'lik oy potansiyeline saplanıp kalmış partiler kervanına katılmak hedefimiz olamaz. Bizim, Türkiye'nin geleceğine yol verecek, çağdaş, demokrat, Atatürk'ün çizdiği hedeflerin üstüne çıkartacak, siyasetin tam da merkezinde, kalbinin attığı yerde siyaset yapacak, toplumun tamamını kucaklayacak ve heyecanlandıracak bir partiye ihtiyaç var. Bugüne kadar elimi de gövdemi de bu uğurda taşın altına koymaktan çekinmedim. Bundan sonra da tüm gücümle insanımızın yüzünü güldürecek, onun aşını, işini geliştirecek, ekmeğini büyütecek, onurlu ve gururlu bir yaşam sürmesini sağlayacak her çabanın bir parçası olmaya devam edeceğim."

Editör: Duygu Kaya