‘BEKLEMEDİK’ 

HAK ETTİK…

Dost ve okurlarımıza;

21 Ocak 2016’da internet sitesi olarak kurulan, 26 Ağustos 2019’dan itibaren günlük olarak yayınlanan gazetemiz, bugün itibariyle Basın İlan Kurumu resmi ilan yayınlama hakkını kazandı.

***

Hem internet sitesi hem de günlük gazete olarak yayınlanmaya başladığımız ilk günden bu yana, okurlarımıza söz verdiğimiz gibi, İzmir’e layık olmak, mesleğimizin onurunu korumak için çalıştık.

‘Bekleme süresini tamamlayamazsınız’ diyenler olmasına rağmen, ‘Beklemeyeceğiz, mücadele edeceğiz’ dedik ve sözümüzde durduk. Elimize geçen her olanağı, gazetemizi daha da büyütmek için kullandık, her fırsatta mesleğimizi yüceltmek için çabaladık.

Pandemi, depremler, ekonomik sıkıntılar içerisinde geçen bu süre zarfında her dara düştüğümüzde mesleğimize daha sıkı sarıldık, yüzümüzü okurlarımıza dönmeye, umudu yeniden diriltmek için toplumsal sorumluluklarımızı yerine getirmeye gayret ettik.

Şimdi kamusal bir olanak olan Basın İlan Kurumu ilanları ile, geçmişe nazaran daha güçlüyüz.

Bilinmesini isteriz ki; bundan önce ne yapıyorsak onu yapmaya, mesleğimize değer katmak üzere gayret etmeye, kamu yararını üstün tutmaya, toplumsal vazifelerimizde atak olmaya devam edeceğiz.

***

Tüm bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan okur ve dostlarımız başta olmak üzere; geçmiş ve şimdiki dönem belediye başkanlarına, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, kentimizin kıymetli siyasilerine, gazetemizin geçmiş dönem çalışan ve yazarlarına, her koşulda dayanışmayı ön planda tutan meslektaşlarımıza, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç’a, İzmir Müdürü Gökhan Eren’e ve tüm Basın İlan Kurumu çalışanlarına teşekkür ederiz.

***

Bundan sonra daha fazla: Umut dimdik ayakta…

İZ GAZETE

Kaynak: HABER MERKEZİ