Bu yıl 93. kez düzenlenecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı’nda açılış öncesi hazırlıklar hız kazandı. Açılışın 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına da ev sahipliği yapması nedeniyle İzmirlilerin yoğun katılımı bekleniyor. Tüm katılımcılar, hazırlıklarını tamamlamak içn canla başla çalışmayadeva ediyor.

Bu yılın teması: Teknoloji

Türkiye’nin köklü markalarından biri ve İzmir’in önemli simgelerinden olan İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 93. kez kapılarını açıyor. Ülkemizin ticari ve kültürel hafızasında önemli bir yere sahip olan İEF, 30 Ağustos-9 Eylül tarihleri arasında Kültürpark’ta ziyaretçilerini geleceğe dair yeniliklerle buluşturacak. Bu yıl ‘Teknoloji’ temasıyla ve ‘Zamanın Ötesine Geçiyoruz’ sloganıyla düzenlenen fuarda, teknoloji odaklı özel alanlar İzmirlilerin ilgisini çekecek.

500 dronlu dev gösteri

İEF, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve İzmir’in kurtuluşunun 102. yıl kutlamalarına da ev sahipliği yapacak. 30 Ağustos’ta, Zafer Bayramı ve fuarın açılış coşkusu bir arada yaşanacak. Kültürpark Lozan kapısında 19.30’da başlayacak resmi açılış töreninin ardından, 21.30’da Alsancak Gündoğdu Meydanı’nda 500 dronun katılımıyla Zafer Bayramı temalı bir gösteri gerçekleştirilecek.

Muhabir: Yiğit SÜTCÜ