İzmir Büyükşehir Belediyesi zor geçinen vatandaşları düşünerek Kent Lokantalarını devreye soktu. Belediye şimdiye kadar 3 kent lokantası açtı.

Kent lokantalarının ilki Kemeraltı'nda, ikincisi Çiğli'de üçüncüsü ise Karabağlar'da açıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan kent lokantalarında dört çeşit yemek 50 TL'ye satılıyor. Vatandaşlar çorba, ana yemek, pilav veya makarna, tatlı, ekmek ve sudan oluşan yemeklerine 50 TL'ye ulaşarak karnını doyuruyor.

Kent Lokantaları hafta içi her gün saat 11:30'dan itibaren hizmet veriyor.

Lokantalardaki menüler gıda mühendisleri tarafından belirleniyor. Vatandaşlara su ve ekmek, pilav-makarna, salata veya tatlı ya da meyve gibi bir yardımcı yemek, beslenme değerleri gözetilerek belirlenen doyurucu bir ana yemek ve tüm menüyle uyumlu şekilde belirlenen bir çorba servis ediliyor.

İzmir kent lokantası nerede?

İzmir Büyükşehir Belediyesi şimdiye kadar 3 tane kent lokantası açtı. İlki Kemeraltı'da açılan kent lokantasının tam adresi ise şöyle: Konak Mahallesi 874 sokak No: 1 iç kapı no: 11 Konak-İzmir.

İkinci kent lokantası ise Çiğli'de açıldı. Çiğli'deki kent lokantasının adresi ise şöyle: Maltepe Mahallesi Cemil Meriç Bulvarı No: 9/A Çiğli-İzmir.

Üçüncü kent lokantası ise Karabağlar ilçesinde açıldı. Onun adresi de şöyle: Bahar Mahallesi 2918 sokak No: 3 Yelyaran Apt. D: 2/10/11 Karabağlar-İzmir.

İzmir kent lokantası saat kaçta açılıyor?

İzmir'de bulunan kent lokantalarının açılış saati ise 11:30.

Muhabir: Orçun BULDAÇ