Türkiye’de bir ilke imza atan drama eğitmenleri Filiz Sezgin ve Rahşan Doğan, tangonun doğuşunu, tarihini ve enerjisini oyunlar, doğaçlama, canlandırma ve rol oynama gibi bazı tiyatro teknikleriyle keşfetmeye yönelik interaktif çalışmalar yapıyorlar.  Kuantum Drama ile Tango’yu aynı sahnede buluşturuyor. Katılımcılara sunulan bu benzersiz atölye, yaşamın derinliklerine dokunurken, bedensel farkındalık ve duygusal keşiflerle dolu bir serüven vaat ediyor. Tango’nun tarihsel gelişimi ve toplumsal dinamiklerinin empatiyle keşfedildiği bu çalışma meraklılarını bekliyor.

Bu yenilikçi yaklaşım, katılımcıların kendileriyle ve çevreleriyle olan ilişkilerini farklı bir perspektiften gözlemlemelerine olanak tanıyor. Değişime ve gelişime açık olan herkes, bu yaratıcı ve interaktif öğrenme sürecinin bir parçası olabilir.

Kuantum Drama ve Tango Atölyesi

26 Ekim’de İzmir’de  Caminitoart Dans Stüdyosunda düzenlenecek Kuantum Drama ve Tango atölyesi, katılımcılara interaktif ve derin bir deneyim sunuyor. Drama eğitmeni Filiz Sezgin rehberliğinde gerçekleşecek bu özel etkinliğin kontenjanı sınırlı! İzmir’ Drama eğitmeni Filiz Sezgin’in liderliğinde gerçekleşecek bu atölyede katılımcılar, oyunlar ve sosyal etkileşimlerle zenginleştirilmiş bir öğrenme sürecine dahil olacak. Kuantum Drama ile Tango’nun birleşimi, duyusal, işitsel ve görsel öğelerle katılımcılara bambaşka bir bakış açısı kazandıracak.

Atölyeye katılmak için, gelişime ve yeniliklere açık olan herkes davetli. Ancak kontenjanın sınırlı olduğunu unutmadan, bu benzersiz fırsatı kaçırmamak adına erken kayıt yaptırmanız öneriliyor.

Muhabir: SEMRA İĞTAÇ