YİĞİT SÜTCÜ- TFF 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altay, Kırmızı Grup temsilcisi Menemen Futbol Kulübü ile oynadığı hazırlık maçını 5-3 kazanmayı başardı. Sezon öncesi transfer yasağı sebebiyle oyuncu alamayan Altay’da, yaşanan galibiyet genç sporcuların performansı açısından da olumlu yönde fikir verdi. 

Altay’dan 5 gollü prova

Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'nde oynanan hazırlık maçında Altay maça, Semih Galip, Kuban, Sefa, Yusuf, Ceyhun, Enes, Murat Uluç, Onur Efe, Arda, Ali, Erdem’den oluşan kadro ile başladı. Altay'ın gollerini Onur Efe (2), Arda, Mehmet Nur ve İsa Toygar atarken, Menemen ekibinin gollerini Seçim Can, Taner ve Hakkı kaydetti. Bir önceki hazırlık maçında Nazillispor ile 2-2 berabere kalan Altay’da gol atma konusunda sıkıntı yaşanmaması teknik ekibi mutlu ederken, defansın anlamda yaşanan sıkıntılar da ortaya çıkmış oldu.

Bucaspor görücüye çıkıyor

Geçtiğimiz hafta teknik direktör Engin Dursun’un istifası ile sarsılan Bucaspor 1928, yeni teknik direktörü Uğur Balcıoğlu ile ilk hazırlık maçına çıkıyor. Menemenspor ile karşılaşacak sarı lacivertlilerde eksik bulunmuyor. Menemen Kısık tesilerinde oynanacak mücadele saat 18.00’da başlayacak. Menemenspor bir sonraki hazırlık maçında da başka bir İzmir temsilcisi Karşıyaka’yı ağırlayacak.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ