ESHOT Genel Müdürlüğü, İzmir'de cumartesi ve pazar günleri gerçekleştirilecek olan İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi ve Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sebebiyle bazı otobüs hatlarının sefer saatlerinin sınav saatlerine uygun olarak yeniden düzenleneceğini açıkladı. 

Buna göre İzmir'de cumartesi ve pazar günü 290 numaralı Bostanlı İskele-Tınaztepe, 390 numaralı Tınaztepe-Bornova Metro, 412 numaralı Tınaztepe-Yerleşke, 596 numaralı Katip Çelebi Üniversitesi-Egekent Aktarma, 690 numaralı Tınaztepe-F.Altay Aktarma ve 878 numaralı Tınaztepe-Şirinyer Aktarma Merkezi otobüs hatlarında seferler yeniden düzenlenecek ve otobüsler sınav saatlerine uygun olarak hizmet verecek. 

ESHOT Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "14 Eylül 2024 Cumartesi günü yapılacak olan İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi sınavı ve 15 Eylül 2024 Pazar günü yapılacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sebebi ile 290 No'lu Bostanlı İskele - Tınaztepe 390 No'lu Tınaztepe - Bornova Metro, 412 No'lu Tınaztepe - Yerleşke, 596 No'lu Katip Çelebi Ünv. – Egekent Aktarma 690 No'lu Tınaztepe - F. Altay Aktarma ve 878 No'lu Tınaztepe - Şirinyer Aktarma Merkezi hatlarımız sınav saatlerine uygun olarak ulaşım hizmeti verecektir." ifadeleri kullanıldı.

Muhabir: Orçun BULDAÇ