Lezzet ve eğlence dolu bir gün için Alsancak Kahve Festivali tarihi belli oldu. Festival bu yıl 27-29-29 Eylül tarihlerinde Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlenecek.

Festivale giriş ücreti ise 75 TL. Ancak bu bilet 10:00-19:00 saatleri arasında geçerli olacak. Konserlere girmek için ayrı ücret ödenmesi gerekecek.

Festivale her gün gitmek isteyenler için kombine fiyat ise 200 TL olarak açıklandı.

Festival konserleri ise henüz duyurulmadı.

6 yaş altı çocuklar ise alana alınmıyor. 6 yaş ile 14 yaş arasındaki çocuklar ise aileleri yanında olmak şartı ile alana girebiliyor.

Etkinlik hakkında şu uyarılarda bulunuldu:

-Alsancak Kahve Festivali Biletleri yalnızca 10.00-19.00 saatleri arası geçerli olan festival için geçerlidir. Bu bilet ile konsere giriş yapılmamaktadır.
-Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
-Etkinlikte 18 yaş sınırı yoktur. 18 yaş üstü katılımcılar bilekliğe tabiidir.
-6 yaş altı katılımcılar alana alınmamaktadır, 6 yaş üstü bilete tabidir.
-6-14 yaş arası seyirciler alana sadece ebeveynleri ile giriş yapabilir.
-Etkinlik süresince tüm katılımcıların biletlerini yanlarında bulundurması gerekmektedir.
-Etkinlik biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.
- Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.
-Organizatör, etkinlik alanı, etkinlik programı, etkinlik saati ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
-Organizatör, diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
-Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.
-Etkinlik mekanına sandalye alınmamaktadır.
- Etkinlik alanı içinde özel eşyalarınızı yanınızdan ayırmamanız gerekmektedir. Tüm özel eşyalarının sorumluluğu katılımcıya aittir.  
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası vb alınmayacaktır.
-Etkinlik süresince kayıt yapılmasına izin verilmeyecektir. Seyirci, sanatçı yönetimi uygun gördüğü takdirde görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder.
-Etkinlik alanına yanıcı, patlayıcı (deodorant, sprey, parfüm, kolonya vb. gibi), parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet, termos, motor kaskı ve lazer imleci ile girilmemektedir.
-Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı organizatöre ait olup katılımcı etkinliğe katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.

Muhabir: Eylül SANSÜR