Yiğit SÜTCÜ- TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Karşıyaka, galibiyet serisini 3 maça çıkararak formunu yükseltti. Hopaspor deplasmanından 3-0’lık bir galibiyetle dönen Karşıyaka, averajla 3. sıraya yükseldi. Öte yandan, deplasmanda Kuşadası’nı 3-2 mağlup eden Bornova 1877 SK ise 10 puanla 1. Grup’un lideri konumunda. Her iki takım da bu mücadeleden galip gelerek liderlik için büyük bir avantaj sağlamayı hedefliyor. Sezonun ilk İzmir derbisinin yüksek tempolu bir oyuna sahne olması bekleniyor.

Hedef sezon ilan edildi

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan yeşil-kırmızılılar, zirve hesaplarına devam ediyor. Karşıyaka, sezon öncesinde gerçekleştirdiği transferlerle oldukça güçlü ve iddialı bir kadro oluşturmayı başardı. Tecrübeli teknik adam Ahmet Reşit Akçay’ın takımın başına getirilmesiyle birlikte teknik kadro da başarı odaklı bir yaklaşım sergilemeye başladı. Şu ana kadar oynadığı 4 maçtan 3’ünü kazanarak iyi bir performans sergileyen Karşıyaka, taraftarını mutlu etmeye devam ediyor.

Ev sahibi avantajı

Karşıyaka’nın gösterdiği başarılı performans taraftarlarını da etkiledi. Yeşil kırmızılı taraftarlar, satışa çıkan biletlere yoğun ilgi gösterdi. Cumartesi günü gerçekleştirilecek Bornova 1877 SK mücadelesinde Mustafa Denizli Alsancak Stadyumu’nun dolması bekleniyor.

Bornova 1877 SK, lider olarak geliyor

Bornova 1877 SK, Mustafa Denizli Alsancak Stadyumu’na liderlik apoleti ile geliyor. İzmir temsilcisi, 10 puanla grup lideri durumunda. Bornova 1877 SK, bu sezon çıktığı hiç bir maçta yenilgi yüzü görmedi. Bornova 1877 SK, Karşıyaka karşısında da bu durumu sürdürmek istiyor. İzmir temsilcisi şu ana kadar çıktığı 4 maçta 13 gol atarken kalesinde 4 gol gördü. Oldukça golcü bir yapı oluşturan Bornova 1877 SK ile Karşıyaka’nın mücadelesinde de bol gol olması bekleniyor.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ