Yaz tatillerinin en serin ve eğlenceli hali olan deniz programının en güzel hali 14 Evler Sahili'nde sizleri bekliyor. Kumlu denizi, temiz plajı ve yakınında yer alan işletmelerle bu plaj bu yaz favoriniz olacak. Aynı zamanda toplu taşıma araçlarıyla kolayca ulaşılabilen 14 Evler Sahili, sizleri günün problemlerinden uzaklaştıracak ve tatilinizin tadını çıkartacaksınız. Konumu itibariyle İzmirliler için adeta kurtarıcı olan bu sahili mutlaka keşfetmenizi öneririz. 

Gün içerisindeki okul, iş veya özel hayatımızdaki koşuşturmalardan kendimize pek vakit ayıramıyoruz. Bu yoğun tempoların ardından kendimize vakit ayırmamız oldukça büyük önem taşıyor. İzmirlilerin içerisinde doğuştan var olan deniz sevgisini de bazen bastırmak kolay olamayabiliyor. Toplu taşıma araçlarıyla ulaşılabilen 14 Evler Sahili'ni en kısa zamanda keşfetmenizi öneririz. Denizin birden derinleşmediği, tertemiz suya sahip olan 14 Evler Sahili aynı zamanda yüzme korkusu yaşayanlar ve çocuklu aileler için ideal. İzmir'de bunaltan sıcakların en ferah kaçış noktalarından biri olan 14 Evler Sahili...

14 Evler Sahili'nde duş ve WC var mı?

Ücretsiz WC, soyunma kabini ve duşun yer aldığı 14 Evler Sahili'nde aynı zamanda alışveriş yapmak isterseniz marketlerde plaja çok yakın. Şemsiye ve şezlongların ücretli olduğu bu sahile dilerseniz gitmeden yanınızda sandalyenizi götürebilirsiniz. 

14 Evler Sahili nerede?

İzmir'in Menderes bölgesinde yer alan 14 Evler Sahili, aynı zamanda bölgenin en çok ziyaret edilen yerlerden birisidir. Aynı zamanda 14 Evler Sahili Gümüldür merkeze çok yakın.

14 Evler Sahili'ne nasıl gidilir?

Konumu itibariyle kolayca ulaşılabilen İzmirin en güzel ve ücretsiz plajlarından biri olan 14 Evler Sahili'ne ulaşmak için önce İzbanı kullanmanız gerekiyor. Cumaovası istasyonunda indikten sonra 775 numaralı otobüse binerek 14 Evler Sahil durağında inmeniz yeterli olacaktır. Kolayca ulaşılan bu plaj ayrıca işlevselliği ve temizliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Aşağıdaki haritadan kendinize en uygun rotayı oluşturabilirsiniz.

Not: Lütfen çevremizi ve doğamızı temiz tutalım!

Kaynak: Haber merkezi