Yaz bitmeden ve okullar açılmadan ailenizle minik bir kaçamak yapmak istiyorsanız İzmir'e sadece 1 saat uzaklıkta yer alan su parkı Adaland tam sizlere göre.  Üstelik dünyanın en uzun aile kaydırağı burada!

Dünyanın en uzun aile kaydırağı Adaland Aquapark'ta 

Sıcak havalarda suyun içerisinde eğlenirken aynı zamanda harika manzaranın da keyfine varabileceğiniz Adaland’ta 400 metre uzunluğuyla dünyanın en uzun aile kaydırağı yer almaktadır. 6 kişiye kadar binilebilen botlarla 400 metre uzunluğuna sahip Amazoon Family Slide ile hem eğlenecek hemde unutmayacağınız anılar yaratacaksınız. Sevdiklerinizle birlikte Kuşadası Körfezi'ne karşı dünyanın en uzun aile kaydırağında güzel bir deneyim elde edebileceksiniz. 


Su parkının mavi ve yeşili kucaklayan doğasında birbirinden farklı ve eğlenceli kaydıraklar yer almaktadır. Örneğin üzerinde durduğunuz kapağın açılmasıyla hızlı bir düşüş sağlayan, havada sağa ve sola doğru tam bir tur ile adrenalin dolu bir deneyim yaşamanıza olanak sağlayan Loop Pink & Loop Blue ile adrenalin dolu eğlence sizi bekliyor. Adrenalin demişken tramplenlerin yer aldığı havuzda sıcaklardan kurtulmanın en iyi yolu olan sıçrayarak dalmayı çok seveceksiniz. 



Girişlerinde aile uygulamasının yapıldığı Adaland'ta ailenizle keyifli vakitler geçirebileceksiniz. Yaşı küçük eğlence düşkünleri için düşünülmüş bir oyun parkı olan çocuk havuzunda yer alan mantar duş, yüzen oyuncaklar, korsan gemisi, su canavarları ve küçük kaydıraklarla çocuklar suyun en eğlenceli hali ile tanışacak. Havuzun derinliği 0-40 cm.

Adaland giriş ücretleri

Eğlencenin en ıslak hali olan su parkına güncel giriş ücreti yetişkinlerde (9 yaş üzeri) 1500TL , Çocuklarda(4-9 yaş) 1000TL'dir. Ancak Adaland'a girişlerde aile uygulaması yapılmaktadır. Buna dikkat ederek tatilinizi planlamanızı öneririz.

Adaland'a nasıl gidilir?

Türkiye'nin Aydın ilinin Kuşadası ilçesinde yer alan Adaland su parkı, Çamlimanı Mevkiinde bulunmaktadır. Farklı bir şehirden gelmek isterseniz Kuşadası otogarda inebilir ve Kuşadası merkeze oldukça yakın konumda bulunan su parkına merkezden kalkan dolmuşlar aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Eğer özel aracınız ile gelmeyi planlıyorsanız aşağıda yer alan harita üzerinden kendinize en uygun rotayı belirleyebilirsiniz. 
 

Muhabir: Orçun BULDAÇ