Nesine 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Altınordu, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında deplasmanda K.Ç. Sinopspor’a 7-3 mağlup oldu. İzmir temsilcisi, genç ağırlıklı kadrosuyla çıktığı bu maçta Tugay, Osman (3), Hazarhan (2) ve Sefer’in gollerine engel olamadı. Altınordu'nun golleri ise Emir Can, Furkan Emin ve Mustafa’dan geldi. Alınan bu ağır yenilgiyle Altınordu, kupa serüvenine veda etti.

Tire FK’dan deplasman galibiyeti

Nesine 3. Lig 2. Grup’ta geride kalan beş maçında galibiyet alamayan Tire 2021 FK, Ziraat Türkiye Kupası’nda Beykoz A.Ş. karşısında etkili bir performans sergiledi. İzmir temsilcisi, deplasmanda oynadığı maçta 18 ve 26. dakikada Murat Elkatmış ile 31. dakikada Efe Çakmak’ın attığı gollerle İstanbul temsilcisini 3-0 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. tura yükselmeyi başardı. Sezona istediği gibi başlayamayan sarı-kırmızılılar, bu galibiyetle moral buldu.

İzmir Çoruhlu da veda etti

Nesine 3. Lig 4. Grup takımlarından İzmir Çoruhlu, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur mücadelesinde Bayburt Özel İdare Spor’a 2-0 yenildi. İzmir ekibi, 19. dakikada Melih’in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. 66. dakikada Cihan’ın penaltı golü ve 70. dakikada Doğukan’ın attığı golle rakibine engel olamayan Çoruhlu, bu mağlubiyetle Türkiye Kupası’na erken veda etti.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ