Narlıdere Belediyesi bir ilke imza atıyor. Narlıdere Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen İzmir Müzisyenleri Buluşmaları 5-26 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek. İzmir’in kurtuluş günü olan 9 Eylül kapsamında düzenlenen etkinliklerle İzmir’in müzisyenleri Narlıdereliler ile buluşacak.

İzmir’in müzik kültürüne ve sanatına destek vermek, yerel müzisyenleri tanıtmak amacıyla Narlıdere Belediyesi tarafından düzenlenecek olan İzmir Müzisyenleri Buluşmaları, müzikseverlere de eşsiz bir deneyim sunacak. Eylül ayı boyunca her hafta farklı bir İzmirli müzisyeninin sahne alacağı bu özel etkinlik serisi, Narlıdere’nin farklı mahallelerinde gerçekleştirilecek. Böylece İzmir’in kurtuluşu, eylül ayı boyunca Narlıdere’nin dört bir yanında kutlanacak.

Berfin Berşe, Soner Bektaş, Moli, Onur Tuzlacı ve Merih Aşkın’ın yer alacağı İzmir Müzisyenleri Buluşmaları’nda Türk Halk Müziği’nden Caz &Blues ve etnik müziğe uzanan geniş bir yelpazede performanslar sunulacak. Gün batımında başlayacak etkinlikler, Narlıderelilere coşkulu anlar yaşatacak.

İzmir'in sesine sahip çıkıyoruz

Etkinliklere tüm Narlıderelileri ve müzikseverleri davet eden Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş olur’ sözünden feyzalarak İzmir’in seslerine sahip çıkıyoruz. Bu yıl ilkini gerçekleştireceğimiz İzmir Müzisyenleri Buluşmaları’na tüm komşularımızı ve müzik tutkunlarını bekliyoruz” dedi.

Etkinlik takvimi

İzmir Müzisyenleri Buluşmaları kapsamında; Berfin Berşe 5 Eylül saat 20.00’de Atatürk Mahallesi’nde, (Muhtarlık yanı)  Soner Bektaş 12 Eylül saat 20.00’deYukarıköy Meydan’da, Moli 21 Eylül saat 20.00’de Demokrasi Meydanı’nda, Onur Tuzlacı ve Merih Aşkın (DUO) ise 26 Eylül saat 20.00’de Sahilevleri Bakü Parkı’nda eşsiz performansıyla Narlıdereliler ile buluşacak.

Kaynak: BÜLTEN