Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz  kente yerleşip konut sahibi olan vatandaşlara  birinci ikametgahlarını Dikili’ye taşımaları konusunda çağrıda bulundu.

“Hedef 50 Bin!” sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında Dikili’de tüm billboardlara afişler asılırken yazlık sitelerde el ilanları dağıtılmaya başlandı.  Sosyal medya hesaplarından da paylaşımlar yapıldı.

Dikili’de hizmet kalitesini artırmayı hedefleyen Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz şu açıklamalarda bulundu. “Kuzey Ege’nin parlayan yıldızı Dikili’miz uzun sahil şeridi, eşsiz koyları ve yeşilin tüm tonlarını barındıran doğal güzellikleri ile cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Son verilere göre Dikili’mizin nüfusu 48.417. Ancak özellikle yaz döneminde yazlık site dediğimiz ikinci konutlarda oturan yurttaşlarımızın kentimize gelmesiyle birlikte nüfusumuz 350 bini buluyor. Güzel Dikilimize daha iyi, daha verimli hizmetler sunabilmek amacıyla “Hedef 50 Bin!” kampanyasını başlatarak konut sahibi olup kentimize yerleşen yurttaşlarımıza birinci ikametgahlarını Dikili’ye taşımaları konusunda  çağrıda bulunuyoruz. Nüfusumuz 50 bine ulaştığında imkanlarımız daha da artacak. Hep beraber ilçemizi hak ettiği konuma taşımız olacağız. Kazanan Dikilimiz olacak.”

Kaynak: Bülten