Yerel seçimlerden önce Payamlı, Küçükkaya ve Çamlı köylerine giderek seçim vaatlerinde bulunan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, sözünü verdiği salça ve üzüm sıkma makinalarını köylülerle buluşturdu. Günay, “Bir sözümüzü daha yerine getirmenin gururunu yaşıyorum” dedi.

Güzelbahçe Belediyesi, Güzelbahçe’de yaşayan köylü kadınların hayatını kolaylaştırmak için salça ve üzüm sıkma makinası aldı. Payamlı Köyü’nü Meclis üyeleri ile birlikte ziyaret eden Günay, “Bu işin hakkından siz gelirsiniz. Siz üreteceksiniz biz sizden alıp satacağız. Makine bizden, ürünler sizden, satması da bizden” sözlerini kullanırken, makineleri köylü kadınlara teslim etti.

Projelerimizden birini hayata geçirdik

Vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getiren Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, “Seçim sürecinde özellikle köylerimizden salça ve üzüm sıkma makinesi talebi gelmişti. Biz de çok geç olmadan bu talebi yerine getirmek için hemen harekete geçtik. Arkadaşlarımız makineyi aldı, biz de meclis üyelerimizle birlikte köylülerimizle bir araya geldik. Artık rahat bir şekilde makinelerini istedikleri şekilde kullanabilirler. Tabi bu talep köylülerimizden geldi. Onların kullanımına verdik. Güzelbahçeli vatandaşlarımızdan da talep gelirse onlarında kullanımına vereceğiz. Bizim için tabi ki bir gurur çünkü projelerimizden birini daha hayata geçirdik. Emeği geçen tüm meclis üyelerime teşekkür ediyorum. Halkımız ne istiyorsa onu yapmaya devam edeceğiz. Üreten sizlersiniz, yöneten de sizler olcaksınız. Siz üretin biz ürettiklerinizi sizden alıp pazarlayıp satalım” diye konuştu.

Kaynak: Bülten