Geçtiğimiz sene Çeşme Belediyespor’da görev yapan, sezon öncesi İzmirspor’da göreve başlayan Agah Oktay Yılmaz, sezon öncesi hazırlıkları ve ilk lig maçını değerlendirdi. Yılmaz, yaptığı açıklamada “Geçen sene çalışmış olduğum Çeşme Belediyespor takımına karşı oynadık, belirli bir sistemi olan, üçlü savunmayla oynayan bir takımımız. Ahmet hocamız sezon öncesi takımımızı çok iyi çalıştırdı.“ İfadelerini kullandı. 

Çeşme’yi iyi analiz ettik

Çeşme Belediye maçını da değerlendiren Yılmaz, “Fikstür çekildikten sonra Çeşme takımına çok iyi çalıştık, alanları kapattık ve takımımız 90 dakika çok iyi bir mücadele sergiledi. Sezona galibiyetle başlamak çok önemlidir. Amacımız Torbalıspor karşılaşmasında da aynı mücadeleyi verip sahadan üç puan ile ayrılmak.“ Şeklinde konuştu.

Taraftara çağrı

İzmirspor Sportif Direktörü Agah Oktay Yılmaz, taraftarlara çağrıda bulunarak, “İzmirspor çok büyük bir camia buraları hak etmiyor, tüm taraftarlarımızı, İzmirspor sevdalılarını pazar günü oynayacağımız Torbalıspor maçına bekliyoruz, Allah’ın izniyle herkesin desteği ile İzmirspor’u bu sezon şampiyon yapacağız.“ İfadelerini kullandı.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ