Yiğit SÜTCÜ- Lacivert beyazlılar, pazar günü saat 18.30’da İnciraltı Cavit Ölçer tesislerinde topbaşı yaptı. Teknik direktör Ahmet Saray ve yardımcıları Ferdi Başoda, Andaç Çelik ve Musa Can Polat yönetiminde gerçekleşen ilk idman, bir buçuk saat sürdü. İdmanda düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından kondisyon çalışması gerçekleştirildi. Teknik Direktör Ahmet Saray’ın oyuncularla tek tek ilgilendiği görüldü. 

Yeni transferler de yer aldı

Sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanan İzmirspor, yönetimi sezon öncesi takımın omurgasını oluşturmak adına 6 yeni isimle anlaşmıştı. Lacivert beyazlılarla sözleşme imzalayan, Hakkı Tosun, Murat Erdemir, Oğuz Erk, Onurcan Küçük, Batuhan Dinçer Yokuş ve Sezer Orhansayın da sezonun ilk idmanında yer aldı.

Başkandan net mesaj 

Sezon öncesi çalışmalar hakkında İz Gazete’ye konuşan İzmirspor Başkanı Nedim Topaloğlu, hedeflerinin net olduğunun altını çizdi. Topaloğlu, “Hedefimiz kesin olarak şampiyonluk. İzmir’i ve İzmirsporluları mutlu edecek bir kadro kurmaya gayret ediyoruz. Deneyimli isimler ile gençleri bir potada eritmek istiyoruz. Teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda da bir kaç isimle daha anlaşabiliriz.“ ifadelerini kullandı.

Muhabir: Yiğit SÜTCÜ