Yiğit Sütcü-  İzmir’in köklü takımlarından İzmirspor, kadro yapılanması yönündeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İzmirspor yönetimi, önceki hafta A takımı deneyimli teknik direktör Ahmet Saray’a emanet etmişti. A takımın şampiyonluk hedefiyle başlayacağı sezon öncesi, transferde sağlam adımlar atmaya devam ediyor.

Takıma 6 yeni isim katıldı

İzmirspor yönetimi, haftasonu başlayacak sezon hazırlıkları öncesi, transferde gaza bastı. Futbol şubesi  yönetimi. teknik direktör Ahmet Saray’ın verdiği rapor doğrultusunda 6 yeni isimle anlaştı. Lacivert beyazlılar, Hakkı Tosun, Murat Erdemir, Oğuz Erk, Onurcan Küçük, Batuhan Dinçer Yokuş ve Sezer Orhansayın ile sözleşme imzaladı.

Başkandan şampiyonluk mesajı

Sezon öncesi çalışmalar hakkında İz Gazete’ye konuşan İzmirspor Başkanı Nedim Topaloğlu, camiaya birlik çağrısı yaptı. Teknik ekibin verdiği rapor doğrultusunda kadroya katılacak başka isimlerin de olduğunu belirten Topaloğlu, “Bu sezona şampiyonluk parolası ile çıkıyoruz. İzmirspor camiasını, taraftarını memnun edecek bir takım kuruyoruz. Deneyimli isimleri yetenekli gençler ile harmanladığımız, iddialı bir kadro kurmayı planlıyoruz. Rapor doğrultusunda birkaç transfer daha yapmayı hedefliyoruz. Tek amacımız bu sezonuşampiyon olarak tamamlamak.” ifadelerini kullandı.  

İzmirspor topbaşı yapıyor

Lacivert beyazlılar pazar günü saat 18.30’da İnciraltı Cavit Ölçer tesislerinde topbaşı yapacak. Teknik direktör Ahmet Saray yönetiminde gerçekleşecek ilk idmanı, başkan ve yönetim kurulunun da yerinde takip etmesi bekleniyor.

Muhabir: Yiğit Sütcü