Yiğit SÜTCÜ - İzmir’in köklü camialarından İzmirspor, bu sene mutlaka bir üst lige çıkmak istiyor. Bu hedef doğrultusunda lige başlamak isteyen lacivert beyazlılar, sezon öncesi takımı Ahmet Saray'a emanet etti. Kulüp binasında gerçekleşen imza törenine İzmirspor Başkanı Nedim Topaloğlu, Teknik Direktör Ahmet Saray ve teknik ekip katıldı. İzmirspor’un teknik direktör Saray ile 1 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi.

İz Gazete’ye konuşan Başkan Nedim Topaloğlu, “15 yılın ardından 3. lige çıkmak istiyoruz. Hocamızın gelişi ile takımda iyi bir hava yaratmayı hedefliyoruz. Kısa zamanda takımın kadrosunu tamamlamayı planlıyoruz." şeklinde konuştu.

Atılan imzanın ardındanü İz Gazete’nin sorusunu yanıtlayan teknik direktör Ahmet Saray “Öncelikle camiamıza ve yönetim kurulumuza bizi tekrar İzmirspor çatısı altına getirdiği için teşekkür ediyoruz. Bu noktaya geldiysek İzmirspor sayesinde geldik. Kadroyu kurup ligde şampiyon olmak istiyoruz" şeklinde konuştu. 

Teknik heyet krizi yaşanmıştı

Geçtiğimiz ay teknik direktörlüğe getirilen Erkan Aslan ile yollar kulüp başkanı ve yönetim hakkında yapmış olduğu açıklamalar nedeniyle ayrılmıştı. İzmirspor Başkanı Nedim Topaloğlu kulubün resmi sosyal medya hesabından gündeme dair açıklamalarda bulunmuştu.

Açıklamada Erkan Aslan ile ayrılık kararının İzmirspor'un geleceği için büyük bir titizlikle alındığını söyleyen Topaloğlu, "Hiçbir teknik adam İzmirspor Kulübünden büyük değildir! İzmirspor kulübü başkanı ve yönetimine yönelik yaptığı çirkin açıklamalar da hiçbir teknik adama başarı kazandırmaz" ifadelerini kullanmıştı.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ