Yiğit SÜTCÜ- İzmirspor sezon hazırlıklarını İnciraltı Cavit Ölçer tesislerinde devam ettirdi. Teknik Direktör Ahmet Saray yönetiminde gerçekleşen idmanda, futbolcuların istekli olduğu gözlendi. Günde çift idman ile sürdürülen çalışmalarda düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından kondisyon çalışması gerçekleştirildi. 

Yeni transferler göz doldurdu

Sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanan İzmirspor, yönetimi sezon öncesi takımın omurgasını oluşturmak adına 6 yeni isimle anlaşmıştı. Lacivert beyazlılarla sözleşme imzalayan, Hakkı Tosun, Murat Erdemir, Oğuz Erk, Onurcan Küçük, Batuhan Dinçer Yokuş ve Sezer Orhansayın da idmanlardaki istekli hali teknik kadroyu memnun etti.

Rakip Burhaniye Belediyespor

Sezon öncesi hazırlık maçları ile takımın son durumunu sahada görmek isteyen, futbol yönetimi, bu kapsamda 21 eylül günü Burhaniye Belediyespor ile bir hazırlık maçı yapılmasına karar verdi. Burhaniye’de oynanacak maçta, lig öncesi oyuncuların form durumu detaylı olarak incelenecek. 

Hedef Atatürk Stadyumu 

İzmirspor, iç saha maçlarını Atatürk Stadyumu’nda oynamak için resmi başvuruyu önce gün gerçekleştirdi. Yönetimin, teknik ekibin de talebiyle bu başvuruyu yaptığı öğrenildi. İzmirspor, daha önce Uzundere’de inşa edilen Atatürk Spor Tesisleri’ndeki sahayı istemiş, fakat inşaat tamamlanamadığı için bu talep karşılanamamıştı. Şimşeklerin bu sezon hangi stadda oynayacağının, önümüzdeki hafta belli olması bekleniyor.

Muhabir: Yiğit SÜTCÜ