Yiğit SÜTCÜ - Tire Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadı’nda oynanan müsabakada Ahmet Reşit Akçay maça,  Hakan Canbazoğlu, Ali Sinan Gayla, Cenk Ahmet, İsmail Güner, Kadir Bakırtaş, Sefa Küpeli, İshak Kurt, Abdülkadir Öksüz, Enes Nalbantoğlu, Gökhan Meral, Mert Yusuf Torlak, 11’i ile sahaya çıktı. 

Tecrübeli golcü sahneye çıktı

Kazanması durumunda uzun bir aradan sonra 5'te 5 yapma şansı elde edecek Karşıyaka, ilk yarı etkili bir oyun oynadı. Bir çok pozisyona giren yeşil kırmızılılar, 42. dakikada tecrübeli golcüsü İshak Kurt’un ayağından bulduğu gol ile ilk yarıyı 1-0 önde tamamlamayı başardı. 

Her iki yarıda da gol buldu 

Tire Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadı’nda oynanan müsabakanın ikinci yarısı da yeşil kırmızılıların baskısı altında geçti. Karşıyaka, pek çok gol pozisyonu yakalarken 73. dakikada Enes Nalbantoğlu’nun bulduğu golle 2-0 öne geçmeyi başardı. Maçın devamında skoru korumayı başaran Kaf Kaf, bu hafta da 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.    

Kaf Kaf’dan 5’te 5

Ligde liderlik koltuğunu bırakmayan yeşil kırmızılılar galibiyet serisini sürdürdü. Bu galibiyetle 5’te 5 yapan Karşıyaka, en son 2018-2019 sezonunda 3. Lig'de ilk kez Play-Off oynadığı dönemde normal sezonun son 5 maçını kazanarak finallere adını yazdırmıştı. Karşıyaka haftaya Düzcespor deplasmanına çıkacak.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ