Karaburun Halk Eğitim Merkezi, keyifli bir sahne performansına ev sahipliği yapacak. Uluslararası ödülleri bulunan piyanist, öğrencisiyle aynı sahneyi paylaşacak. 14 Eylül Cumartesi günü saat 16.00'da gerçekleşecek olan etkinlikte, uluslararası ödüllü piyanist Ezgi Serim ve 7 yaşındaki öğrencisi Elif Ertan birlikte, aynı sahnede dinleyicilerle buluşacak. Düzenlenecek etkinllikte, “Açıklamalı Piyano Saati" etkinliği, 'Bir piyanist nasıl yetişir?' sorusuna dair tüm merak edilenleri interaktif şekilde yanıtlayacak.

7 yaşındaki Elif Ertan'ın piyano dinletisiyle başlayacak olan etkinlik; katılımcılardan gelen soruları yanıtlamanın yanı sıra, birebir gerçekleşen eğitimci-öğrenci ilişkisini, meslek etiğini ve öğrenme farklılıklarını ele alıyor.

Bu etkinlik, Ezgi Serim'in "Franz Liszt" Weimar Yüksek Müzik Okulu'ndaki artistik piyano eğitimi süresince almış olduğu Müzisyenlik Tıbbı (HfM FRANZ LISZT Weimar / Musiker Medizin Abschluss) ders müfredatından yola çıkmış olup, kendi ustası Türkiye'nin en önemli caz piyanisti, kompozitör-eğitimcilerinden Eugene Ali Perret ile birlikte şekillendiriliyor.

Kaynak: Haber Merkezi