Geçtiğimiz sezon gösterdiği başarılı performans ile ligde Fenerbahçe Beko ile final oynayan Karşıyaka, ilk maçında Bahçeşehir Koleji’ne konuk olmuştu. Yeşil kırmızılı takım deplasmandan 82-68 gibi farklı bir skorla mağlup olmuştu. Karşıyaka, Avrupa mücadelesinde de Tenerife’yi konuk etmiş ve müsabakadan 87-76 yenik ayrılmıştı. 

Biletler satışa çıkıyor

Cuma akşamı Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak maçın biletleri bu akşam saat 19.12’de satışa çıkacak. Maç biletleri 250 TL’den satılırken, öğrenci biletleri 150 TL’den satılacak. Yeşil kırmızılı taraftarların maça yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.  

Tebrik ve başarı dilekleri

Öte yandan Karşıyaka Basketbol, resmi sosyal medya hesaplarından bir mesaj yayınlayarak yeniden seçilen federasyon yönetimini tebrik etti. Mesajda “Türkiye Basketbol Federasyonu’nun Ankara’da gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu’nda TBF başkanlığına yeniden seçilen Sayın Hidayet Türkoğlu ile yönetim kurulu üyelerini tebrik eder, görevlerinde başarılar dileriz.“ İfadelerine yer verildi. 

Karşıyaka Basketbol ayrıca, TBF’da görev yapacak Mehmet Yaya için de bir mesaj yayınladı. Açıklamada “Türkiye Basketbol Federasyonu’nun Ankara’da gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Disiplin Kurulu’na seçilen Genel Sekreterimiz Mehmet Yaya’yı tebrik ediyoruz ve yeni görevinde başarılar diliyoruz.“ Denildi.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ