Karşıyaka, Mustafa Reşit Akçay yönetiminde Hopaspor deplasmanından 3-0’lık net bir galibiyetle döndü. İlk yarıda gol sesi çıkmayan maçta Karşıyaka, ikinci yarıda bulduğu gollerle rakibini mağlup etti.

Karşıyaka ikinci yarıda golleri buldu

Karşıyaka maça Hakan Canbazoğlu, Ferdi Burgaz, Abdulkadir Öksüz, İsmail Güner, Kadir Bakırtaş, Ali Sinan Gayla, Erdal Öztürk, Hakan Barış, Cenk Ahmet Alkılıç, İshak Kurt ve Enes Nalbantoğlu ilk 11’i ile başladı.

Ev sahibi Hopaspor ise Yasin Davuş, Serkan Sözmen, Ali Fırat Okur, Kemal Tokak, Orçun Erten, Enes Yılmaz, İdris Güneş, Ender Aygören, Tibet Öniz, Oktay Bala ve Bartu Albay 11’i ile sahada yer aldı.

İlk yarısı golsüz geçen mücadelenin ikinci yarısında Karşıyaka, 61. dakikada Enes Nalbantoğlu’nun attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golün ardından baskısını artıran yeşil kırmızılı ekip, 66. dakikada İshak Kurt’un golüyle farkı 2’ye çıkardı. 75. dakikada Mert Yusuf Torlak’ın attığı golle skoru 3-0 yapan Karşıyaka, maçı rahat bir galibiyetle tamamladı.

Hopaspor 10 kişi kaldı

Hopaspor, 57. dakikada Enes Yılmaz’ın kırmızı kart görmesiyle mücadeleyi 10 kişi tamamlamak zorunda kaldı. Karşıyaka bu galibiyetle 10 puana yükselerek ligde 2. sıradaki yerini korurken, Hopaspor 4 puanla 10. sırada kaldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ