Karşıyaka Spor Kulübü, Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda Tokat Belediye Plevnespor ile karşı karşıya geldi. Yeşil-kırmızılı ekip, binlerce taraftarının desteğiyle sahada üstün bir performans sergileyerek maçı 2-0 kazandı. Karşıyaka'nın golleri 44. dakikada Ali Sinan ve 73. dakikada Bedran’dan geldi.

Goller Ali Sinan ve Bedran'dan geldi

Maçın başında Kadir’in ceza sahası dışından çektiği sert şut auta giderken, Cenk Ahmet’in 11. dakikada kaleye gönderdiği şut da az farkla dışarı çıktı. İlk gol, 44. dakikada Gökhan Meral’in uzun taç atışından sonra İshak’tan seken topun Ali Sinan’ın kafa vuruşuyla ağlara gitmesiyle geldi. Bedran, 73. dakikada defansın arkasına sarkan topu alarak kaleciyle karşı karşıya kaldı ve skoru 2-0 olarak belirledi.

Karşıyaka kendi rekorunu egale etti

Bu galibiyetle birlikte Karşıyaka, 2002-2003 sezonundan bu yana ilk kez üst üste 7 maç kazanarak kendi rekorunu egale etti ve namağlup liderliğini sürdürerek puanını 22'ye çıkardı. Maç boyunca tribünlerde büyük bir coşku yaşanırken, maraton tribün biletlerinin 10 TL’ye düşürülmesiyle stadyum tamamen doldu.

Karşıyakalı taraftarlar, maç sonunda Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay ve futbolcuları coşkuyla alkışlayarak desteklerini gösterdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ