TFF 3. Lig 1. Grup’ta yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlamayı hedefleyen Karşıyaka 2024-2025 sezonunda giyeceği iç saha, dış saha ve alternatif formasını resmi sosyal medya hesaplarından paylaştığı bir video ile tanıtmıştı. 

Taraftardan tam not almıştı

35½ Tutkusu’ ismiyle yayınlanan videoda İzmir’le özdeşleşen yiyecekler ile Karşıyaka’ya ait yerler ön plana çıkarılmıştı. Karşıyakalı taraftarlar da yaptıkları yorumlarla formaları çok beğendiklerini ve bir an önce satın almak için sabırsızlandıklarını dile getirmişti.
Formalar mağazaya gelince ortaya çıktı

Sezon öncesi satışa çıkması beklenen formalar nihayet mağazalara geldi. Ancak kısa süre içerisinde sosyal medya hesaplarında paylaşımlar yapan yeşil kırmızılı taraftarlar, formaların tanıtımdakiler ile aynı olmadığını belirtti. Tanıtım ve mağazalardaki formaların görsellerini paylaşan taraftarlar, bu duruma tepki gösterdi. 

Yönetim krize el koydu

Taraftarların bu tepkisine İlker Ergüllü Başkanlığındaki Yönetim Kurulu sessiz kalmadı. Karşiyaka yönetimi, formaları imalatçı firmaya geri vereceği öğrenildi. Formaların kısa sürede yeniden üretilmesini talep eden yeşil kırmızılı yönetimin, ürünlerin sezon başlaadan mağazalarda olması için talimat verdiği öğrenildi.

Muhabir: Yiğit SÜTCÜ