Yiğit SÜTCÜ- Yeni sezonda maçlarını Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu’nda yapacak Karşıyaka’da, sezonluk biletler satışa çıkıyor. İnternet üzerinden gerçekleşecek satışlarda, geçtiğimiz sezon kombine bileti olan seyircilere öncelik tanınıyor. Genel satış ise 31 Temmuz Çarşamba günü başlayacak. 

Karşıyaka Spor Kulübü resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre, öncelikli satış bu akşam saat 19.12’de başlayacak. 1912 yılında kurulan köklü İzmir temsilcisi, bu tarihe gönderme yapmak için bu saati seçti. Buna ek olarak, taraftarlardan gelen isteği de geri çevirmeyen Karşıyaka yönetimi, maraton tribünde tek tribün tek fiyat uygulamasına geçti. Buna göre maraton tribünde alt ve üst ayrımı ortadan kalkmış oldu. 

Öncelikli satış dönemi başlıyor

Geçtiğimiz sezonda kombine bileti olanlar da Karşıyaka yönetimi tarafından unutulmadı. Taraftarların önceki sezon oturdukları koltukları tekrar satın almaları için 2 gün süre tanındı. 29-31 temmuz arası önceki koltuklar satın alınabilecek. Ancak bu noktada önemli bir detay ortaya çıkıyor. İzmir Emniyet Müdürlüğü’nün talebi üzerine bazı koltukların yenilenmesi mümkün olmayacak. Güvenlik güçlerinin oturması planlanan koltukların satışı yenilenemeyecek. Bu noktada sistem, koltuk sahiplerine alternatif koltuk önerisinde bulunacak. 

Fiyatlar uygun bulundu

31 Temmuz Çarşamba günü saat 19.12’den itibaren genel satışa çıkacak biletlerin fiyatları taraftarlar tarafından uygun bulundu. Tüm iç saha lig ve kupa maçlarında geçerli olacak kombine fiyatları Maraton 1250, Numaralı 2500, VIP A/C 6000, VIP B 10000 TL olarak belirlenmişti. Taraftarlar sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda fiyatları normal karşılarken, taraftarların kombine biletlere yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.  

Bu sezon o sezon mu?

Son 7 yıldır TFF 3. Ligi’nde mücadele eden yeşil kırmızılılılar bu sezonu bir çıkış yılı olarak görmek istiyor. Teknik direktörlük görevine Mustafa Reşit Akçay’ı getiren köklü camianın tek hedefi ligden çıkmak. Kariyerinde daha önce alt liglerde şampiyonluklar yaşayıp, Konyaspor'la Süper Kupa'yı kazanan, Trabzonspor, Osmanlıspor ve Konyaspor’la UEFA Avrupa Ligi'nde çıktığı 29 maçta 18 galibiyet, 6 beraberlik, 5 yenilgiyle iyi bir performans sergileyen Akçay’ın takıma kattığı olumlu hava ile başarının gelme ihtimali de hem camiayı hem de taraftarı heyecanlandırıyor.

Muhabir: Yiğit SÜTCÜ