Yiğit SÜTCÜ- TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta yeni sezonun başlamasına günleri sayan Karşıyaka’da, genç oyuncuların maaşlarında da düzetmeler yapılıyor. Yeşil kırmızılılarda, futbol şube yönetimi, geçen sezon da forma giyen Ferdi ve Mustafa Durgun gibi oyuncuların düşük ücretlerinde önemli bir iyileştirmeye gidiyor. 

Hedef şampiyonluk

İzmir temsilcisi, bu sezon şampiyonluk hedefiyle yola çıkarken, genç futbolcuların kadronun kilit parçalarından olmaya devam edeceği belirtiliyor. Karşıyaka'da geçen sezon takımda olan oyuncuların lisansları yenilenmişken, yeni transferlerin lisansları ise transfer yasağının kaldırılmasının ardından bu hafta içinde çıkarılması bekleniyor. 

Lisanslarda bir sıkıntı yaşanmayacak

Hem takımdaki genç oyuncuların hem de yeni transferlerin lisanslarının bu hafta içi çıkarılması bekleniyor. Geçmiş dönem borçları çıktığı takdirde lisans öncesi ödenmesi gerekiyor. Kulüpten alınan bilgiye göre, yeşil beyazlıların lisans sürecinde bir sıkıntı yaşamayacak ve tüm sporcular lige tescil ettirilecek. Sürecin hafta sonuna kadar tamamlanması bekleniyor. Karşıyaka’nın geçmiş dönem kesinleşmiş borcu bulunmuyor.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ