Yiğit SÜTCÜ- Yeşil kırmızılılarda, sezon öncesi ekonomik anlamda sıkıntı yaşarken, finansal anlamda kulübe destek vermek isteyen ilk iş insanı, Ayhan Gültekin olmuştu. Ayhan Gültekin İnşaat’ın yeşil kırmızılıların formalarının sırt sponsoru olmasına karar verilmişti. Buna ek olarak Ayhan Gültekin’in yönetime girmesi ve futbol şubesinde görev alması kararlaştırılmıştı. 

Primler yattı, 3 puan için yola çıkıldı

Karşıyaka yönetimi, yayınladığı açıklamada Gültekin'e bu desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ayrıca, futbol şube yönetimi, takıma 23 Elazığ FK galibiyeti için toplamda 600 bin TL prim dağıtarak Artvin Hopaspor maçı öncesinde moral verdi. Yeşil kırmızılılar, son maçlarda yakaladığı seriyi Hopa karşısında da sürdürmek istiyor.

Kaf Kaf nasıl bir kadroyla çıkacak?

Bu sezon özellikle defans ve orta sahada geniş bir kadro derinliği oluşturan Karşıyaka'da, pazar günü oynanacak Artvin Hopaspor deplasmanı öncesi Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay'ın nasıl bir kadroyla sahaya çıkacağı belirsizliğini koruyor. Yeşil kırmızılılar, ligin ilk 3 maçında kalesinde gol görmeyerek, 48 yıl sonra ilk kez sezona 3 haftada gol yemeden başlamayı başarmıştı.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ