Yiğit Sütcü- Karşıyaka'nın yeni sezon hazırlıkları sürerken, yeşil kırmızılı kulüpten yeni sponsorluk anlaşmasına dair sesler yükseldi. Ayhan Gültekin İnşaat ile anlaşma sağlayan Karşıyaka, bir lansman gerçekleştirdi. Sponsorluk lansmanı için gerçekleştirilen imza törenine Karşıyaka Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, Futbol Şube Başkanı Gökhan Şensan ve sponsor firmanın sahibi Ayhan Gültekin katıldı. Forma sırt sponsoru olan firmanın sahibi Ayhan Gültekin’in, futbol şubesinde yöneticilik yapacağı öğrenildi. 

Aynı zamanda yönetimde de yer alacak

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü imza töreninde konuştu. Ergüllü “Ayhan Gültekin, Futbol Şubemizin yönetiminde de yer alacak. Verdiği destek için Ayhan Gültekin’e teşekkürlerimizi sunuyoruz ve anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Hazırlıklar tam gaz

Sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan yeşil kırmızılılarda hazırlıklar da tam gaz ilerliyor. Ahmet Reşit Akçay yönetiminde sezona hazırlanan Karşıyaka’da idmanlar tüm hızıyla devam ediyor. Sezon öncesi takıma kondisyon yüklemesiyapan deneyimli teknik adam, oyuncular ile tek tek ilgileniyor. Sezon öncesi idmanların zorluk derecesinin git gide yükseldiği de gözlemleniyor.   

Menemenspor’a konuk olacak

Sezona hazırlık kapsamında hazırlık maçlarını sürdüren yeşil kırmızılı ekipte rakip Menemenspor. 24 Ağustos Cumartesi günü Menemenspor’a konuk olacak Karşıyaka, lig öncesi önemli bir sınav vermeye hazırlanıyor.

Muhabir: Yiğit Sütcü