SEMRA İĞTAÇ - İzmir’in tarihi mirasını koruma ve geltirme çalışmalarında önemli adımlar atan TARKEM, Sürdürülebilir İş Ödülleri 2024’te büyük bir başarıya imza attı. Toplam 16 kategoride değerlendirilen ödüllerde TARKEM, Re-pie Portföy Yönetim Şirketi ile birlikte hayata geçirdiği "İzmir Tarihi Kemeraltı'nın Yeniden Keşfi - İzmir Tarihi Kemeraltı Gayrimenkul Yatırım Fonu" projesiyle Özel Sektör İş Birliği kategorisinde finale kalmayı başardı.

TARKEM liderliğinde yürütülen ve Re-pie Portföy ile iş birliği içerisinde geliştirilen bu proje, İzmir’in tarihi Kemeraltı bölgesinin yeniden canlandırılması için kaynak yaratma ve ölçeklendirme konseptine dayalı olarak oluşturuldu. Proje, aynı zamanda İzmir Tarihi Kemeraltı ve çevresinde ilk etki yatırımı olma özelliği taşıyor.

11. Sürdürülebilir İş Ödülleri 2024, 17 Eylül'de gerçekleştirilecek törenle sahiplerini bulacak. TARKEM’in finale kalan projesi, İzmir'in tarihi ve kültürel mirasının korunması ve geleceğe taşınması adına önemli bir adım olarak öne çıkıyor. İzmir’in bu prestijli ödülde nasıl bir başarı elde edeceği merakla bekleniyor.

Muhabir: SEMRA İĞTAÇ