Kemalpaşa Belediye Meclisi'nde, AKP'li Meclis üyesi Şenol Hamarat’ın Gülşen konseri için 2 milyon 220 bin TL harcandığı yönündeki iddiaları dikkati çekmişti. İddialar sonrası Başkan Türkmen konuyu yargıya taşımıştı. Mali Şube bu konu hakkında harekete geçti. Kemalpaşa Belediye'sine soruşturma başlatırken Belediye Başkan Yardımcısı A.B., görevden uzaklaştırılan eski Kültür ve Sosyal İşler Müdürü H.B., belediye personelleri S.K. ve B.B. ile organizasyon şirketi yetkilisi S.P. yakalanarak gözaltına alındı.

İzmir'de Demokrasi ve Adalet nöbeti: Polis müdahale etti, Tugay destek verdi İzmir'de Demokrasi ve Adalet nöbeti: Polis müdahale etti, Tugay destek verdi

Konu yargıda olduğu için gerekli açıklamayı sonuçlanınca yapacağız

İddialar hakkında açıklama yapan Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, "Bahsi geçen iptal edilen konser ile ilgili inceleme talep eden biziz. Konu yargıda olduğu için gerekli açıklamayı sonuçlanınca yapacağız" demişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ