Süper Lig'de 31. hafta heyecanı devam ederken, Konyaspor sahasında Göztepe'yi 1-0 yenerek önemli bir galibiyet aldı. Bu galibiyetle birlikte Konyaspor, puanını 37’ye yükselterek 11. sıraya yerleşti. Maçın tek golünü 24. dakikada Gregor Kramer kaydetti.

Konyaspor'un tek golü Kramer'den

Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanan maçta, Konyaspor'un tek golünü atan Kramer, takımının galibiyetine imza attı. 24. dakikada gelişen atakta, takım arkadaşlarının etkili paslarıyla kaleye yönelen Kramer, soğukkanlı bir şekilde topu filelere gönderdi ve maçta tek golü kaydetti.

Beşiktaş Divan Kurulu toplantısında gerginlik büyüdü: Arat'a fiziki saldırı! Beşiktaş Divan Kurulu toplantısında gerginlik büyüdü: Arat'a fiziki saldırı!

Bu mağlubiyet, Göztepe’nin Süper Lig’deki son 10 maçındaki galibiyet hasretini de sürdürmüş oldu. İzmir ekibi, son 10 maçta 3 puanla tanışamazken, 39 puanla 7. sırada kaldı.

Konyaspor’un performansı yükseliyor

Recep Uçar yönetimindeki Konyaspor ise son haftalarda gösterdiği formuyla dikkat çekiyor. Alınan bu galibiyetle birlikte 37 puana ulaşan Konyaspor, Süper Lig’de 11. sıraya yükseldi. Konyaspor, önümüzdeki hafta Hatayspor’a konuk olacak.

Gelecek hafta ne olacak?

Konyaspor, 32. haftada Hatayspor’la deplasmanda karşılaşacak. Bu maçı kazanarak ligdeki sıralamada daha fazla yükselmek isteyen Konyaspor, formunu sürdürmeyi hedefliyor. Diğer taraftan, Göztepe ise evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak ve bu kritik mücadelede alacağı sonuç, takımın sezon sonu hedefleri için belirleyici olabilir.

İlk 11’ler

Konyaspor: Deniz, Ndao, Uğurcan, Adil, Yasir, Marko, Bazoer, Pedrinho, Uğurcan, Yusuf, Kramer.
Göztepe: Lis, Ogün, Taha, Heliton, Koray, İsmail, Dennis, Doğan, Juan, Kubilay, Romulo.

Kaynak: HABER MERKEZİ