YİĞİT SÜTCÜ- 1931 yılında kurulan Bodrumspor, ilk kez mücadele ettiği Süper Lig’e kötü başladı. Oynadığı 2 müsabakadan da mağlup ayrılan yeşil beyazlılar, toplamda 5 gol yerken sadece 1 gol atabildi. Sezon öncesi büyük umutlar besleyen taraftarlar bu sonuçlar karşısında hayal kırıklığı yaşadı. Bodrumspor’da maç sonu konuşan teknik direktör İsmet Taşdemir’in açıklamaları taraftarları endişelendirdi.

Eyüpspor’dan farklı tarife 

Bodrumrumspor, karşılaşmaya Diogo, Üzeyir, Cenk, Ali, Herelle, Musah, Brazao, Samet, Fredy, Dimitrov, Gökdeniz ile başlarken ev sahibi Eyüpspor ise; Berke, Robin, Tayfur, Claro, Umut, Midtsjö, Melih, Ahmed, Emre, Thiam, Bruno ilk 11’i ile sahaya çıktı. Bodrumspor, Dimitrov'un 30. dakikada attığı golle öne geçti. Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan ev sahibi, 46. dakikada Bruno ve 55. dakikada Thiam'ın attığı gollerle 2-1 öne geçti. Eyüpspor, 86. dakikada Saiz ve 90+5'te Halil'in attığı gollerle skoru 4-1'e getirdi ve maç bu skorla bitti.

“Sıkıntılı günler yaşayabiliriz”

Bu sonuçla iki maçta da puan alamayan Bodrumspor, ligde son sıraya yerleşti. Maçın ardından konuşan teknik direktör İsmet Taşdemir, “Bugün 45 dakika iyi oynadık ama yetmiyor. Bir şeyleri toparlamak lazım. Hem çalışma hem de kadro yapılanmamıza dikkat edeceğiz. Edersek rahat ederiz. Yoksa sıkıntılı günler yaşayabiliriz." ifadelerini kullandı.

Transfer sorusuna kaçamak yanıt

Takım kadrosuna takviye yapılacak mı sorusuna yanıt veren Taşdemir, "Kulüp politikası doğrultusunda gidiyoruz. Transferler olabilir de olmayabilir de. Genç oyuncularımız var. Bugün Ege oyuna girdi. Musa öyle. 2002 doğumlu oyuncularımız. Takımın iyi olması için elimizden geleni yapıyoruz. Oyun olarak iki haftadır iyiyiz ama yetmiyor. Bu ligin kalite gerçeği var. Oyuncu kardeşlerimiz mücadelesi, isteği, arzusu çok iyi ama bir yerde tıkanıyoruz. Bunu gidermemiz lazım" şeklinde konuştu.

Kritik 2 hafta belirleyici olacak

Ligde 0 puanla son sırada yer alan Bodrumspor’u kritik haftalar bekliyor. Önümüzdeki hafta Tümosan Konyaspor’u misafir edecek yeşil beyazlılar ligin 4. Haftasında ise İzmir temsilcisi Göztepe’ye konuk olacak. Bu maçlarda da puan alınamaması halinde kulüpten radikal kararlar çıkması bekleniyor.

Muhabir: Yiğit SÜTCÜ