Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), iyileşen ve tedavi sürecindeki çocuklar için Bodrum’da düzenlediği anlamlı etkinliklerden birini Midtown Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirdi. LÖSEV'in Bodrum'daki tatil köyünde ücretsiz tatil yapma imkanı bulan çocuklar, Midtown’da özel bir gün geçirmek üzere Sihir Müzesi ve Küçük Prens Sergisi’ni ziyaret ettiler.

LÖSEV çocukları, Sihir Müzesi'nin büyüleyici atmosferinde sihirli gösterilerle tanıştı, aynı zamanda Küçük Prens Sergisi'nde Antoine de Saint-Exupéry'nin ünlü eserinin ilham verici dünyasını keşfettiler.

LÖSEV, bu etkinlik aracılığıyla çocukların moral ve motivasyonlarını artırmayı, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamayı, iyileşme süreçlerini desteklemeyi ve onlara umut aşılamayı amaçlıyor.  LÖSEV'in Bodrum'daki tatil köyü, bağışçılar ve destekçiler sayesinde, tedavi gören çocuklara keyifli ve öğretici bir tatil deneyimi sunuyor. Çocuklar LÖSEV Bodrum Tatil Köyünde seramik yapımı, resim atölyesi gibi çeşitli etkinliklere katılım sağlıyor, denize giriyor ve yazın tadını doyasıya çıkarıyorlar. 

Kaynak: Bülten