Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü vatandaşların alt ve üstyapı sorunlarını çözmek, yaşam kalitelerini artırmak amacıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’in talimatlarıyla yeni yatırımlar için talep ve istekleri dinlemeye devam ediyor. MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı, saha çalışmaları kapsamında Kırkağaç ilçesini ziyaret etti. Genel Müdür Postacı, Kırkağaç Belediye Başkanı Üstün Dönmez ve teknik heyet ile birlikte ilçe merkezinde sorunlu bölgeleri yerinde inceleyerek çözümü noktasında fikir alışverişinde bulundular.

Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıracağız

Vatandaşların yaşam kalitelerini artırmak adına çalışmaları bu yönde sürdürdüklerini ifade eden MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı, “Kırkağaç Belediye Başkanımız Üstün Dönmez ve teknik ekibimiz ile birlikte Kırkağaç ilçemizin sorunlu bölgelerini yerinde inceleyerek çözüm odaklı planlar oluşturduk. Su depolarımızı, altyapıları ve yağmur suyu hatlarını inceledik.

İncelemelerimiz kapsamında; kot olarak aynı seviyede olması sebebiyle ani yağış durumlarında göllenmeler yaşanabilecek bölgelerin tespitini yaptık. İlçemizde altyapı eksiklikleri olan noktaları da tespit ederek projelerimizi bu yönde sürdüreceğiz. Tüm bu çalışmalarımız ile birlikte Kırkağaç ilçemizin altyapı sorunlarını çözme ve yaşam kalitesini artırma yolunda önemli adımlar atmış olacağız” dedi.

Kaynak: Bülten