Özgür Coşkun- Menderes Belediyesi’nde krizler bitmiyor… Kılıçdaroğlu’na hakaret mesajları nedeniyle başkan yardımcısı Fatih Kıraç’ın görevden alınmasının ardından bu kez 9 meclis üyesi, diğer başkan yardımcısı Rüzgar Sönmez’in de görevden alınması için harekete geçti. 

Edinilen bilgilere göre bugün yapılacak menderes belediye meclis toplantısı öncesindeki CHP Grup toplantısı İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun talebi üzerine CHP İl Başkanlığı'nda yapıldı. 

Halen devam ettiği öğrenilen grup toplantısına meclis üyeleri ile CHP ilçe başkanı katıldı. Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek’in Ankara’da olduğu ve toplantıya katılamadığı öğrenildi

Şenol Aslanoğlu’nun belediyede yaşanan krizlerle ilgili Grup toplantısında meclis üyelerini tek tek dinlediği öğrenildi. 9 meclis üyesinin yaşanan olaylardan büyük rahatsızlık duyduklarını, olayların sorumlusu olarak gösterdikleri Başkan yardımcısı Rüzgar Sönmez’in görevden alınmasını istedikleri, alınmaması halinde CHP’den istifa edecekleri restinde bulundukları da öğrenildi. 

Muhabir: Özgür Coşkun