Türkiye'nin dört bir yanında şubesi olan Migros, çok sayıda üründe indirim yaptı. Migros'un yaptığı indirimleri sizin için derledik.

Yetişen alıyor indirimi

Migros Yetişen alıyor indirimi kapsamında birçok üründe indirim yapıyor. İndirimler 11-13 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak. İndirimden yararlanmak isteyenlerin Money Kart veya Money Bonus'lu olması gerekiyor.

İndirimli ürünler şöyle:

Temizlik ürünlerinde indirim

Migros toz deterjan, çamaşır suyu, yumuşatıcı, sıvı çamaşır deterjanı gibi ürünlerde de indirim yaptı.

İndirimli ürünlerden bazıları şöyle:


Cumadan cumaya indirimi

Migros her hafta cumadan cumaya indirimi yapıyor. Bu indirimden Money Kart ve Money Bonus kullanıcıları faydalanıyor. Cumadan cumaya indirimleri 7-13 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak.

İndirimli ürünlerin bazıları şöyle:

Migros P&G ürünlerinde de indirim yapmaya başladı. Markaya bağlı Fairy, Ariel, orkid, prima, pantene gibi ürünlerde indirim yapıyor. İndirimler 9-12 Haziran 2024 tarihlerinde geçerli olacak. İndirimden yararlanmak isteyenlerin Money Kart veya Money Bonus kartının olması gerekiyor.

Solo ve selpak ürünlerinde indirim

Migros, solo ve selpak marka tuvalet kağıdı, peçete, kutu mendil, ıslak mendil gibi ürünlerde indirim yapıyor. İndirimler 6-26 Haziran 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. İndirimden yararlanmak isteyenlerin Money Bonus ve Money Kart'larının olması gerekiyor.

Makarnalarda indirim

Migros Arbella makarna çeşitlerinde de indirim yaptı.

Kaynak: Haber Merkezi