Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer alan ünlü avukat Rahmi Özkan'ın yaşadığı sağlık problemi sevenlerini korkuttu. Apar topar hastaneye yatırılan ünlü avukat Rahmi Özkan ile ilgili detaylar aranmaya başlandı. Peki, Rahmi Özkan kimdir?

Rahmi Özkan kimdir?

Gazeteci Burhan Akdağ tarafından yapılan açıklamaya göre, Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer alan ünlü avukat Rahmi Özkan hastaneye kaldırıldı. Yaşadığı sağlık problemi sevenlerini korkuttu. Hasta yatağında kendisine hediye gönderen yeğenine seslenen Rahmi Özkan "Kelle merhaba kelle. Gözlerinden öpüyorum. Senin gibi bir yeğenime sahip olduğum için iftihar ediyorum. Allah seni de evlatlarına bağışlasın evlatlarının başından eksik etmesin. Her zamanki gibi gerçek delikanlıca yeğenliğini gösterdin. Gözlerinden öpüyorum. Bu hediyen içinde teşekkür ediyorum " ifadelerini kullandı.

1939 yılında Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde dünyaya gelen Rahmi Özkan, 2024 yılı itibariyle 85 yaşındadır. İlkokul ve ortaokul eğitimini Şanlıurfa'da tamamladıktan sonra, lise eğitimi için Diyarbakır Ziya Gökalp Lisesi'ne giden Rahmi Özkan, 1958 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazandı ve İstanbul'a gitti. Fakültedeyken talebe derneklerinde gösterdiği sosyal çalışmalar nedeniyle üniversitelerin üst teşekkülü olan Rahmi Özkan, Milli Türk Talebe Birliği genel kuruluna hukuk fakültesi delegesi olarak iştirak etti. Milli Türk Talebe Birliği Genel Kurul Başkanlığı'na, daha sonra ise Milli Türk Talebe Birliği İstanbul İcra Konseyi Başkanlığı'na 1961 yılında seçildi ve bu görevini 1963 yılına kadar devam ettirdi.1966 yılında ise hukuk fakültesinde derslerine dönerek 1969 Şubatında mezun oldu. 1970 yılında İstanbul Barosuna kayıtlı serbest avukatlık yapmaya başladı.

Televizyon hayatındaki kariyerinde ise yıllar önce Haluk Bilginer ve Cem Kurtoğlu'nun sunduğu 'Sıcağı Sıcağı'na programına konuk olarak katılan Rahmi Özkan, Serap Ezgü'nün programında danışman olarak görev yaptı. Günümüzde ise uzun zamandır Müge Anlı'nın televizyonda sunduğu "Tatlı- Sert" isimli bir programının avukatlığını üstleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi