YİĞİT SÜTCÜ- Geçtiğimiz sezon gösterdiği başarılı performans ile Trendyol Süper Lig'e çıkmaya hak kazanan Göztepe, ligde kalıcı olmak adına yeterli bir kadro kurma çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılılar, biri eski oyuncusu olmak üzere iki isim için Fenerbahçe'nin kapısını çaldı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçimleri için Ankara'ya giden Onursal Başkan Mehmet Sepil, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile biraraya geldi. 

İki isim için söz aldı

Mehmet Sepil'in, Fenerbahçe'de forma giyen Emir Ortakaya ve Miha Zajc için nabız yokladığı öğrenildi. Sepil'in, sezon başında göreve gelen Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'nun kadroda düşünmediği iki isim için  aldığı iddia edildi. Emir Ortakaya 2022-2023 sezonunda sarı kırmızılılarda forma giymiş, 31 maçta 3 gol atmayı başarmıştı. İzmir temsilcisi eski futbolcusunu kiralamayı planlıyor. Miha Zajs ise Fenerbahçe'de fazla forma şansı bulamadı. İki isimin de Göztepe'ye sıcak baktığı,  transferin kısa sürede tamamlanabileceği öğrenildi.

Göztepe'ye üst düzey ziyaret

Öte yandan, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Slovenya'da sürdüren Göztepe'de futbol şubesini yöneten Sport Republic Yönetim Kurulu Başkanı Dragan Solak, takımı ziyaret etti. Başkan Rasmus Ankersen ve Sportif Direktör Ivan Mance ile önce Göztepe'nin cumartesi günü Luton Town ile oynadığı karşılaşmayı izleyen Solak, futbolcuları da tek tek tebrik etti.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ