Semra İğtaç- İzmir Enternasyonal Fuarı'nda, Otizm Gençlik ve Spor Kulübü’nün düzenlediği etkinlikte, otizmli ve özel çocuklar lunaparkta unutulmaz anlar yaşadı. Lunapark’taki Elma kurduna binen çocukların yüzlerindeki heyecan ve mutluluk, sosyal etkileşimlerini güçlendirdi ve çocukların özgüvenlerini artırarak onlara keyifli bir deneyim sağladı.

Dönme dolaba binen çocukların yüzlerindeki heyecan ise etrafa neşe saçtı. Yüksekten aşağıya bakarken yaşadıkları coşku, sosyal etkileşimlerini artırarak unutulmaz bir deneyim sundu. Bu anlar, çocukların özgüvenlerini güçlendirirken toplumsal bağlarını da pekiştirdi. Lunaparkın sunduğu bu eşsiz fırsat, otizmli çocukların hayatlarına büyük bir mutluluk kattı ve etkinlik, onların dünyasına anlamlı bir dokunuş sağladı.

Bu yıl lunaparkta jeton ücretleri 75 TL olarak belirlenmiş durumda. Ziyaretçiler, bu jetonlarla lunaparktaki çeşitli oyun ve eğlence alanlarını kullanabilecekler. Fuar süresince sabah 10:00’dan gece 24:00’a kadar hizmet verecek olan lunapark, İzmirli ve fuar ziyaretçilerine gün boyu eğlencenin tadını çıkarma fırsatı sunuyor.

Muhabir: Semra İğtaç