Özgür Özel Adana ziyaretinde partisinin İl Başkanlığı'nı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı ziyaret etti. Özel meydandaki kalabalığa seslenerek, "Duysaydık bir miting yapardık. Burayı doldurdunuz bir mitinge çevirdiniz" ifadelerini kullandı.

Size sözüm olsun...

Özel'in konuşmasından satır başlıkları şöyle:

Bana değil, millete müjde versin

CHP emekli maaşı için asgari ücret öneriyor. Buradan hükümete sesleniyorum. Önümüzdeki hafta Sayın Erdoğan ile bir araya geleceğiz. Erdoğan bana değil millete bir müjde vermesini, bayram ikramiyesini bir asgari ücrete, 17 bin liraya çıkarıp gelecek hafta dağıtmasını öneriyorum."

Özel'den Erdoğan'a Atatürk'lü gönderme

Özgür Özel Erdoğan'ın yıllar önce bir çiftçiye seslendiği 'Al ananı da git' sözlerini anımsatarak şu ifadeleri kullandı:

"Birisinin dediği gibi 'Al ananı da git' demeyeceğiz birisinin dediği gibi 'Çiftçi milletin efendisidir' diyeceğiz."

İktidara yakın ya da uzak…

Özel son olarak partisinin oy oranlarını açıkladı:

"Yerel seçim yerel seçimde kalmadı. Devam etti. Daha bugün ortaya çıkan anketlerde, hangi firma olursa olsun, iktidara yakın ya da uzak... Hiçbirisinde partimizin oyu yüzde 30'un altında değil, 33, 34, 35 ölçüyorlar. Hiçbirinde seçim akşamına göre rakibimizle aramızda fark yok. Hepsi ölçüyor, fark açılıyor. Gazi'nin partisi birinci parti oldu, burada duruyor. Çalışıyor, çalışıyor, çalışıyor."

Kaynak: Haber merkezi