Başta 2019 yılında patlak veren koronavirüs pandemisi ve 30 Ekim 2020'de meydana gelen İzmir depremi olmak üzere dayanışma gerektiren olaylarda aktif rol oynayan İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Volkan Sert, belediyeden ayrıldığını açıkladı. Sert, bundan sonra Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı olarak görev alacak. 

Yeni bir serüvenin ortağı olmak için ayrıldım

Volkan Sert yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

15 yıldan fazla süre boyunca, birçok biriminde üstlendiğim görevleri gururla yerine getirdiğim ve son olarak Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı olarak görev aldığım İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden, yeni ve heyecan verici bir serüvenin ortağı olmak için ayrıldım. 

Bundan sonra, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı olarak çalışacağım. 

Yoksullukla mücadelede yol arkadaşlığı yaptığımız; salgın, deprem, sel, yangın gibi afetlerde canla başla yan yana gayret gösterdiğimiz; tüm zorlukların yanında dayanışma ile çok güzel günler geçirdiğimiz bütün çalışma arkadaşlarıma, benim için sosyal hizmetler ailemize teşekkür ederim. 

İstemeden kalbini kırdığım arkadaşım olduysa affola.

İzmir’de elde ettiğim deneyimi, Başkanımız Ferdi Zeyrek’in öncülüğünde Manisa’ya aktarma şansı elde ettiğim için son derece mutluyum.

Umarım hepimiz için her şey çok güzel olur. 

Yolumuz açık olsun.

Kaynak: Haber merkezi