Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin hizmete sunduğu ve özellikle dar gelirli vatandaşların uygun fiyata yemek yiyebildiği Nazilli’deki Park Kafe, vatandaşların beğenisini topluyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, artan yaşam maliyetlerine karşı vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Uygun fiyatlı ürünleri Aydınlılarla buluşturan Nazilli’deki Park Kafe'ye de yoğun ilgi sürüyor. 

Park Kafe'den yararlanan vatandaşlar düşüncelerini, şu sözlerle dile getirdi:

-İbrahim Duman: “Burada yemekler çok lezzetli. Bütçemize uygun. Engelli maaşları belli. Benim başka hiçbir gelirim yok. Engelimden dolayı evde yemek yapmak gibi bir lüksüm de yok. Buraya her gün gelip karnımı çok rahat bir şekilde doyurabiliyorum. Burası sayesinde boğazımdan sulu yemek geçiyor. Özlem Başkan, bizim Topuklu Efemiz. O’nu çok seviyoruz. Buradan kendisine çok teşekkür ediyorum.”

-Hakkı Onur: “Yapılabilecek en güzel hizmeti şuan Aydın Büyükşehir Belediyesi yapıyor.  Evde yemek yapmaktansa burada yemek daha mantıklı geliyor. Dört dörtlük bir çalışma var burada.  Lüks bir restorandaki hizmetten hiçbir farkı yok. Kalite mükemmel. Özlem Başkan'ımız çok seviyoruz, kendisine başarılar diliyorum.’’

Kaynak: ANKA