Dün akşam meydana gelen kazada ünlü Rus YouTuber ve moto blogger "Moto Tanya" adıyla bilinen Tatyana Ivanovna Ozolina vefat etmişti. Muğla'nın Milas ilçesinde gerçekleşen kazanın detayları ortaya çıktı. Peki, Tatyana Ivanovna Ozolina neden öldü?

Tatyana Ivanovna Ozolina neden öldü?

Muğla'nın Milas ilçesinde dün akşam meydana gelen motosiklet kazasında, ünlü Rus YouTuber ve moto blogger "Moto Tanya" adıyla tanınan Tatyana Ivanovna Ozolina hayatını kaybetti. Söke-Milas karayolunda gerçekleşen kaza sonucu Ozolina'nın ölümü geniş yankı uyandırdı.

Cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan Ozolina için Rusya'da başlatılan yardım kampanyası, sevgilisi Alex Volodikov ve kaza sırasında yanında bulunan motosiklet arkadaşı Sergey Hardikov tarafından sosyal medya hesaplarından duyuruldu. Alex Volodikov, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, Tatyana'nın ailesine destek sağlamak amacıyla resmi bir bağış kampanyası açıldığını belirtti ve bağış yapmak isteyenler için banka kartı numarasını paylaştı.

"Moto Tanya" olarak bilinen Ozolina'nın, çeşitli sosyal medya platformlarında 8 milyon takipçisi olduğu ve Rusya'nın en popüler moto bloggerlarından biri olduğu ifade edildi. 13 yaşında bir erkek çocuk annesi olan Ozolina'nın, kaza sırasında kaskının kafasından fırlaması sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ