İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik soruşturmalar kapsamında; 19 Mart tarihinde gözaltına alınarak tutuklanan Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, görev süresinin ilk 350 gününde hayata geçirilen projeleri değerlendirdi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Şahan, kentsel dönüşümde izledikleri katılımcı modele ilişkin açıklamalarda bulundu.

Şahan, kurdukları "Şişli Yerinde Güçlü Planlama ve Dönüşüm Ofisleri" ile yurttaşların ilçenin gelişiminde söz sahibi olduğunu ifade etti.

Dünyanın en büyük araç kiralama şirketi müşterilerinin kredi kartı bilgilerini çaldırdığını doğruladı Dünyanın en büyük araç kiralama şirketi müşterilerinin kredi kartı bilgilerini çaldırdığını doğruladı

"Şişli'nin iradesine el konulmadan önce, 350 günde 150 proje!" başlığı altında açıklamalarda bulunan Şahan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Şişli'de kentsel dönüşümü hızlandırmak ve mahalle mahalle sorunları yurttaşlarımızla birlikte belirleyip ortak akılla çözmek için Mahmut Şevket Paşa, Yayla, Fulya ve Kuştepe Mahallelerimizde planlama ofisleri açtık. İnsanımızı tüm süreçlere dahil ederek, bilgilendirme, talep, sorun ve çözüm toplantılarıyla ilk elden yurttaşlarımızla birlikte çalıştık. Bu ay Merkez Mahallemizde de açacak, daha çok yurttaşımızın sorununu çözmek için çalışmaları başlatacaktık. Özgür günlerde mutlaka açacağız, Şişlililerin rehberliğinde Şişli'yi geleceğe taşıyacağız."

Muhabir: ALEYNA ARSLANBAŞ