Anakaya Lojistik İzmir Süper Amatör Liginde oynayan takım, 2023-2024 sezonunda 22 maça çıktı. Bu maçların 14 tanesinde galip gelen kulüp, 5 mağlubiyet yaşadı. 45 puanla sezonu kapatan Seferihisar, ligi de üçüncülükle bitirdi. Yeni sezonda başarılı bir başlangıç yapmak isteyen takım, Gümüldür deplasmanına galibiyet parolasıyla gidiyor.     

Her zaman yanınızdayız

 Başkan Yetişkin, “Seferihisar sporla güçleniyor. Sakinşehir Seferihisar Spor Kulübü’nün sporcularıyla ve antrenörleriyle buluşmaktan mutluluk duyduk. Hafta sonu Gümüldür’e karşı oynayacakları maçta kulübümüze başarılar diliyorum. Her zaman yanınızdayız” ifadelerini kullandı.   

Zorlu rakiplerle karşılaşacak  

Seferihisar Spor Kulübü’nün yeni sezonda mücadele edeceği rakipler belli oldu. Futbolseverlerin merakla beklediği D Grubu’nda yer alan takımlar, Seferihisar Spor’un zorlu bir sezona hazırlandığını gösteriyor. Bu sezon Seferihisar Spor’un rakipleri arasında, Çeşme Spor Kulübü, Selçuk Spor Kulübü, Şirinyer Spor Kulübü, Eski İzmir Gençlik Spor Kulübü, İzmir 1461 Spor Kulübü, Karabağlar Yeşilyurt FK Spor Kulübü, Ayrancılar Gençlik Spor Kulübü, Gaziemir Spor Kulübü, Yeşilyurt Spor Kulübü, Gümüldür Spor Kulübü ve Torosgücü Spor Kulübü gibi güçlü ekipler bulunuyor.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ