Yiğit SÜTCÜ- Cumhuriyetimizin 101. Yılı kutlamlarının programları bir bir belli oluyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, İzmir’in her ilçesinde Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlanmaya hazırlanıyor. Seferihisar Belediyesi de yapılacak kutlamalara bir konser ekleyerek coşkuyu üst düzeye çıkarmayı hedefliyor.

İzmir’in Seferihisar İlçesi’nde düzenlenecek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına Sinan Efe Aksoy konseri damga vurucak. 19.23’de düzenlenen fener alayının ardından sahneye çıkacak Sinan Efe Aksoy ile ilçede Cumhuriyet coşkusunun en üst düzeye çıkması bekleniyor.

Fener alayı 19.23’te başlıyor

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, ilçede düzenlenecek fener alayı ile başlayacak. Fener alayı, Seferihisar Kent Belleği Anı Evi’nden başlayıp Cumhuriyet Meydanı’na kadar devam edecek. Fener alayının başlangıç saati de Cumhuriyet’in kuruluş yılı olan 1923’den esinlenerek 19.23 olarak belirlendi.

Sinan Efe Aksoy sahne alacak

Fener alayının ardından kutlamalar Sinan Efe Aksoy konseri ile devam edecek. Kapalı Pazaryeri alanında gerçekleşecek konserin başlangıç saati ise 22.00 olarak belirlendi. Genç sanatçının sahne performansı gerçekleşecek kutlamalara Seferihisar halkının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ