Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası, ilçede eğitime destek sağlayacak yeni bir karara imza attı. Buna göre oda, üyelerinin eğitim gören çocuklarına burs desteği sağlayacak. 20 öğrenciye verilecek olan burs desteğinden faydalanmak için Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na üye olunması gerekiyor.

Son başvuru tarihi 15 Eylül

Burs başvurularının başladığını duyuran Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Okan Kamak, "Başvuruların 15 Eylül 2024 tarihine kadar Oda Başkanlığı’na yapılabilecek. Başvurular değerlendirme komisyonu tarafından titizlikle incelenecek ve sonuçlar asil ve yedek liste şeklinde belirlendikten sonra ilgili kişilerle irtibata geçilecek" dedi.

Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Okan Kamak, esnaf ve sanatkarlara yönelik eğitimde fırsat eşitliğine katkı sağlamayı amaçladıklarına dikkat çekti. Kamak, "Efes Selçuk’ta esnaf ve sanatkarlarımızın dayanışma ruhunu güçlendirmeyi hedefliyoruz. Bu burs desteğiyle, üyelerimizin öğrenim gören çocuklarına maddi bir katkı sağlarken, onların eğitim hayatlarına da önemli bir destek sunmayı amaçlıyoruz" şeklinde konuştu.

Toplumsal dayanışmada önemli rolü var

Oda Başkanı Kamak, böyle sosyal sorumluluk projelerinin, Efes Selçuk'ta toplumsal dayanışmayı artırmada önemli rol oynayacağını belirterek; "Eğitim, toplumun geleceği için en önemli yatırımdır. Bu nedenle esnaf ve sanatkarlarımızın çocuklarının eğitimine destek olmak, hem bireysel hem de toplumsal kalkınmayı sağlamak adına büyük bir adımdır. Odamızın bu burs programı, Efes Selçuk’taki gençlerin eğitim olanaklarını artırmak ve geleceklerini daha sağlam temeller üzerine inşa etmelerine yardımcı olacaktır" diye konuştu.

Muhabir: ORÇUN BULDAÇ